Union mes klientit dhe kualitetit
21Apr

Union Cermica lanson webfaqen zyrtare!

Union Cermica lanson webfaqen zyrtare! Union Cermica nga sot e tutje behet me web zyrtar.Kjo kompani krahas zhvillimit te saj ne aspektet e menaxhimit dhe…

Pllaka Dyshemeje

icon

Pllaka Dekoruese

icon

Sanitari

icon

Kualitet i lartë

Kualiteti

logo-fin

Lidership

Lider ne rajon dhe vend !

Tek ne, mund të gjeni modelet e fundit nga sanitaria, pllakat dekoruese apo pllakat e banjos.

logo-fin

Stil dhe dizajn modern

Dizajne dhe stile moderne nga më të ndryshmet !

Në Union Ceramica gjeni pllakat, sanitarinë me stile dhe dizajne nga më të ndryshmet, të cilat janë në trend dhe qarkullojnë në tregjet botërore.

logo-fin

Çmime të volitshme

Çmime te volitshme dhe oferta te shumta !

Kompania jonë ofron kualitet në materialet te cilat i shesim.Krahas kualitetit, në të njejtin nivel qendrojmë edhe me çmimet.Përveq kësaj, ne ofrojmë zbritje të herë pas hershme në produktet.

Rreth Nesh

Historia

“UNION CERAMICA” është një kompani me një vision shumë të qartë ambicioz, zhvillimor dhe shumë kreativ sa i përket qeramikës dhe sanitarisë në përgjithësi.

Zanafilla

Gjithçka fiiloi në vitin 1986 në qytetin e Mitrovicës, ku fillimisht mbante emrin “Korabi” dhe merrej me tekstil dhe teknikë të bardhë.

Filloi me pak puntorë dhe me vizionin e qartë dhe ambicioz cili do ta bënte atë që është sot, një veprimtari operuse dhe shumë të suksesshme në vendin tonë, emri i së cilës shumë shumë shpejt do të bëhej i njohur e do të besohej nga të gjithë.

Hapat e parë të rritjes

Në vitin 2001 kompania ndryshoi veprimtarinë e saj ku filloi të merrej kryesisht me shitjen e qeramikave dhe sanitarisë shumë cilësore dhe merr emrin “UNION CERAMICA”, emër që mban edhe sot.

Hapat e parë të rritjes “Unioni” i përjetoi shumë shpejtë kur zgjeroi objektin në Llapnasellë të Prishtinës, dhe u zgjerua si nga stafi menaxhues ashtu edhe nga stafi punues, kështu tanimë emri i saj kishtë filluar të jehonte ne tregun vendor e më gjerë.

Ka partneritet mjaftë të madh por bashkëpuntorë kryesorë janë brendet më të njohura nga: Spanja, Italia, Bullgaria, Kina, Turqia, Polonia, etj., falë të cilëve arriti që të sjell në vendin tonë kualitetin më të mirë në vend.

174848064_473475993800010_3766158468557150273_n